The First Step To Regaining Your Hair

hårtransplantasjon Tyrkia Istanbul: En Prisvinnende FUE-Klinikk

Hvorfor velge Avrupa Hair Transplant?

Kjent i Tyrkia som AvrupaSacEkimi siden 2006, står vår klinikk basert i Istanbul som en pioner innen hårtransplantasjonstjenester. Med over 40,000 vellykkede, naturlig utseende transplantasjoner innen 2023, er vi anerkjent for vår ekspertise. Avrupa Hair Transplant er feiret for sine høykvalitets FUE-prosedyrer, som bevises av tallrike priser for fremragende ytelse.

Vurdert Til 5 Stjerner

clinic-advisor
10 best clinics
whatClinic
google

Istanbul's ledende FUE-klinikk: Avrupa Hair Transplant

Avrupa Hair Transplant, et fremtredende navn i Istanbul, har mottatt over 10 prestisjetunge priser, både tyrkiske og internasjonale, for sine eksepsjonelle FUE hårtransplantasjonstjenester. Denne anerkjennelsen understreker deres forpliktelse til fremragende innsats i feltet.

01

2015 - Anerkjennelse fra Mersin Golden Palm Awards

I 2015 ble Avrupa Hair Transplant utmerket som Tyrkias ledende hårtransplantasjonsklinikk ved Mersin Golden Palm Awards. Denne prestisjefylte utmerkelsen fremhever klinikkens eksepsjonelle ekspertise og lederskap i feltet i Tyrkia.

02

2017 - Hair Arab Forum Excellence Award

I 2017 ble Avrupa Hair Transplant hedret med Excellence Award ved Hair Arab Hair Transplant Forum, noe som anerkjenner den som en av Tyrkias beste hårtransplantasjonsklinikker. Denne prisen er et vitnesbyrd om klinikkens fremragende service og ekspertise i feltet.

03

2018 - International Quality Summit Award

Avrupa Hair Transplant mottok prestisjefylt anerkjennelse ved International Quality Summit i 2018 i Frankrike. Denne æren var for deres høykvalitets hårtransplantasjoner, noe som ytterligere bekrefter deres status som en av Tyrkias ledende hårtransplantasjonsklinikker.

04

2019 - Anerkjennelse fra International Consumer Quality Summit

Avrupa Hair Transplant ble anerkjent ved International Consumer Quality Summit i 2019 og mottok en påskjønnelsespris for å tilby Tyrkias beste kvalitet på hårtransplantasjon. Denne utmerkelsen forsterker ytterligere deres rykte for eksepsjonell service og kvalitet i feltet.

05

2020 - 33. International Quality Summit Award

Avrupa Hair Transplant ble hedret ved den 33. International Quality Summit i 2020, og mottok en pris for deres fremragende innsats innen hårtransplantasjonstjenester i Tyrkia. Denne anerkjennelsen markerer en ny milepæl i deres vedvarende forpliktelse til enestående kvalitet i feltet.

Fornøyde internasjonale pasienter

From uk

"He is the man. I really recommend them"

- From UK

From Argentina

"This clinic knows hair restoration"

- From Argentina

From France

"I had no hair. Now the result speaks"

- From France

Hair Transplant Turkey  

Before After Results 

No items were found matching your selection.
From uk

"He is the man. I really recommend them"

- From UK

From Argentina

"This clinic knows hair restoration"

- From Argentina

From France

"I had no hair. Now the result speaks"

- From France

Free Of Charge/No Obligations 

Hvor mange hårsekker (grafts) trenger jeg?

Finn ut nå.

Tilbake til å gre håret ditt

"Finally I can use the combs. So happy"

- From Turkey

"My hair was so bad. I'm very happy now"

- From UK

"Amazing clinic. Luckily I had it there"

- From France

Gratis online analyse: rask, enkel og uten forpliktelser.

Lås opp ditt potensial for hårtransplantasjon nå med en gratis, rask og enkel online analyse. Forstå om du er en ideell kandidat for operasjonen, få verdifull informasjon, og motta et realistisk kostnadsoverslag. Det er ingen forpliktelser - start ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Utforsk våre avanserte hårtransplantasjonsteknikker

FUE Hair Transplant

FUE hårtransplantasjon: Presise og arrfrie resultater

Vår FUE-teknikk bruker en mikromotor-enhet for å nøyaktig ekstrahere og implantere follikler. Denne metoden sikrer presis plassering i målområdet og gir resultater uten de synlige arr som ofte er forbundet med den eldre FUT-teknikken. FUE utmerker seg med sin nøye tilnærming, og forbedrer både det naturlige utseendet og suksessen av transplantasjonen.

Sapphire Hair Transplant

Safirhårtransplantasjon: Presisjon forbedret med edelstensteknologi

Safirhårtransplantasjon bruker FUE-metoden, men med et avansert preg. Den vesentlige forskjellen ligger i bruk av et verktøy laget av safiredelsten, som har en unik V-formet ende, for å åpne kanalen. Denne spesialiserte tilnærmingen forbedrer nøyaktigheten og gir mer raffinerte resultater sammenlignet med tradisjonelle metoder.

Sapphire Hair Transplant

DHI hårtransplantasjon: Presisjon med Choi Implanter Pen 

DHI hårtransplantasjon revolusjonerer prosessen ved bruk av Choi Implanter-pennen. Dette spesialiserte, pennelignende verktøyet tillater direkte implantasjon av hårsekker i hodebunnen etter ekstraksjon, og omgår trinnet med å åpne kanalen. Denne metoden garanterer en mer effektiv og presis transplantasjonsprosess, noe som forbedrer det samlede resultatet.

Våre hårtransplantasjonspakker

FUE, SAPPHIRE  

Starting 1950 1750

 • Operation
 • Blood tests
 • Covid-19 test
 • Airport pick-up/drop-off
 • Hotel accommodation
 • Interpretation
 • Post-op care kit
 • Medications

DHI (CHOI PEN)

Starting €2300 2050

 • Transplant with Choi Pen
 • Blood tests
 • Covid-19 test
 • Airport pick-up/drop-off
 • Hotel accommodation
 • Interpretation
 • Post-op care kit
 • Medications

Check out more hair transplant results here 

Hårtransplantasjon i Tyrkia: Priser, Varighet og Viktige Fakta - Ofte Stilte Spørsmål

Hårtransplantasjon i Tyrkia er kjent for å være både prisgunstig og av høy kvalitet, og landet tiltrekker seg derfor mange som søker denne typen behandling. Her er svar på de mest stilte spørsmålene rundt hårtransplantasjon i Tyrkia, presentert med en klar og informativ stil.

Hvorfor få en hårtransplantasjon i Tyrkia?

Hårtransplantasjon er den mest permanente løsningen på hårtap, men det trenger ikke å koste deg en formue. Å få en hårtransplantasjon i Tyrkia vil spare deg for mye penger, og du vil ende opp med å få minst samme kvalitetsstandarder som i ditt eget land.

Hvordan fungerer hårtransplantasjon?

En hårtransplantasjon er i hovedsak en omfordeling av hår. Hårgrafts blir ekstrahert fra donorområder og implantert i områder med hårtap eller tynning ved bruk av en av hårtransplantasjonsmetodene FUE, FUT eller DHI.

Kan alle ta hårtransplantasjon i Tyrkia?

Hårtransplantasjon er egnet for de fleste, men en grundig konsultasjon er nødvendig for å vurdere hodebunnens tilstand og hårets kvalitet.

Er hårtransplantasjon permanent?

Hårtransplantasjon anses som en permanent løsning, men individuelle faktorer som hårtype og arvelige forhold spiller en rolle for langtidsholdbarheten.

Kan man miste hår etter hårtransplantasjon?

Et fenomen kjent som "shock loss" kan oppstå, der håret i det transplanterte området faller ut før det vokser tilbake sterkere.

Hvordan sove etter hårtransplantasjon?

Etter en hårtransplantasjon anbefales det å sove med hodet høyt for å redusere hevelse og unngå direkte kontakt med transplantert område.

Hvor tar man hår fra ved hårtransplantasjon i Tyrkia?

Hår for transplantasjon tas vanligvis fra baksiden av hodet hvor håret er mer motstandsdyktig mot hårtap.

Hvor gammel må man være for å ta hårtransplantasjon?

Det er ingen fastsatt aldersgrense, men unge pasienter anbefales å vente til hårtapmønsteret stabiliserer seg.

Hva er inkludert i prosedyren?

Våre pakker inkluderer hårtransplantasjonsoperasjonen, tester, overnatting, transport på bakken, tolkning, transport til og fra flyplassen, og ettersorgssett. Det er ingen skjulte kostnader.

Hvor mye koster det for hårtransplantasjon i Tyrkia?

Prisen for en hårtransplantasjon i Tyrkia kan variere betydelig basert på klinikkens omdømme, legens erfaring, og behandlingens omfang. I gjennomsnitt ligger prisen mellom 1500 og 4000 Euro.

Hvor lenge varer en hårtransplantasjon i Tyrkia?

En hårtransplantasjonsprosedyre i Tyrkia tar vanligvis mellom 4 og 8 timer, avhengig av antall grafts som transplanteres. 

Blir hårtransplantasjon bra?

Resultatene av en hårtransplantasjon kan variere, men med en erfaren kirurg og riktig etterbehandling er sjansen stor for et godt resultat.

Er det mulig å få støtte til hårtransplantasjon i Tyrkia?

Støtte eller subsidiering av hårtransplantasjon varierer fra land til land, og det anbefales å sjekke med lokale helsemyndigheter eller forsikringsselskap.

Er hårtransplantasjon trygt?

Hårtransplantasjon er generelt trygt når det utføres av lisensierte og erfarne leger. Som med alle kirurgiske inngrep, er det viktig å være klar over potensielle risikoer.

Hvem kan ikke ta hårtransplantasjon?

Personer med visse medisinske tilstander som blødningsforstyrrelser eller aktive hodebunnssykdommer kan være uegnet for prosedyren.

Når kan jeg klippe meg etter hårtransplantasjon?

Det anbefales vanligvis å vente minst en måned før du klipper håret etter en hårtransplantasjon for å tillate helbredelse.

Når kan jeg klippe meg etter hårtransplantasjon?

Det anbefales vanligvis å vente minst en måned før du klipper håret etter en hårtransplantasjon for å tillate helbredelse.

DET ER DIN TUR TIL Å FÅ HÅRET TILBAKE.

GET STARTED
Need Help? Chat with us